RAIMON SMIT 
MUZIEKLES & MUZIEKSTUDIO

Subtitle

OPNAMESTUDIO


Tijdens mijn studie aan de Academie voor Popcultuur raakte ik geïnteresseerd in het opnemen en mixen van muziek. Uiteindelijk ben ik dan ook afgestudeerd in de richting studioproductie en heb ik in verschillende studio's stage gelopen. Op dit moment mix en produceer ik dan ook veel eigen werk, waardoor ik dagelijks bezig ben met mixen en masteren van muziek. Het daagt mij uit om flexibel te zijn en elk liedje anders aan te pakken om het beste uit het liedje naar boven te halen.

OPNAME-DEAL


Met de OPNAME-DEAL spreken we een dagdeel af, waarin we in 6uur tijd een liedje spoor voor spoor opnemen en waarna ik de track afmix. Deze deal vraagt wel van een band om het liedje van te voren goed voorbereid te hebben, zodat we in de 6uren die we hebben kunnen knallen. Het liefst hoor ik voordat we de opname dag plannen een demo van het liedje of woon ik een repetitie bij, zodat ik een indruk krijg van wat er nodig is voor het nummer. Ik heb zelf apparatuur staan, maar gelieve zelf de instrumenten en eventuele AMPs mee te nemen. Deze deal kost 120,- euro ex btw 

MIX-DEAL


Mocht je zelf een liedje hebben opgenomen, maar kan je zelf niet mixen, dan is de MIX-DEAL wat voor je. Je stuurt je liedje spoor voor spoor naar me op met instructies hoe het moet gaan klinken (evt. referenties) en ik mix en master de track voor je in de studio.

De MIX-DEAL kost 60,- euro ex btw.

Wil je meer informatie over het opnemen of mixen? Of wil je een afspraak maken, mail dan gerust naar: [email protected]

Hieronder een aantal tracks die ik heb gemixt.